:..Water Color Art...:

Thursday, September 05, 2013 4 Comments A+ a-

Dah hampir 2 minggu beli art work ni...tapi macam biasa mak malas nak bagi takut nanti merata-rata color tu  dengan rasa my son still tak pandai handle water colour set...tapi mak silap la...sekali dalam diam dia buat kerja....

So mak mengaku kalah...bagi sebekas kecil air untuk dia cucikan berusnya...dan mak tinggalkan dia bersama adik tersayang as mandur untuk pastikan lukisan siap diwarnakan....
Tekun je dia buat kerja...comot tu ada la sikit bukan kata tak ada langsung but nice in my eye...
Adik nak juga buat sebenarnya...tapi kalau kasi rasanya ada yang jadi lain nanti...so bagi adik teman je la...
Dan ini la hasilnya... not bad juga...adakah sebab setiap line dah tentukan warnanya dan my son mengikut saja or maybe tangan dia dah boleh mewarna dengan sempurna...apa pun mak suka dan bangga dengan hasilnya... Cantik tak???

4 Komen

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
September 6, 2013 at 5:48 AM delete

Cantik! Dinasour eh.. nak juga!

Reply
avatar
September 9, 2013 at 12:29 PM delete

cantik. baik pulak adiknya tak kacau.

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
September 9, 2013 at 3:06 PM delete

beli kat MPH...tapi dalam tu ada poster lain2 la mama

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
September 9, 2013 at 3:06 PM delete

adik dok tepi..tapi dalam diam2 dia ambik bekas air suruh letak, nak warna sama :)

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~