:...Bermain Di Gelung Angin...:

Monday, September 09, 2013 2 Comments A+ a-

Mak tak tahu nak bagi nama apa benda ni...so mak gelarkan gelung angin...kenapa angin sebab kena ada angin baru kembung...apa je la namanya janji anak mak happy bermain didalamnya....

For the first time main benda ni...tengok je la gelagat my daughter macam apa...ayu jangan harap hilang langsung...
Kat mana nak jumpa benda ni boleh singgah di AEON Wangsa Maju...tempat menghabiskan duit mak ayah untuk keriangan anak-anak hahahaha....sesekali boleh la...kalau selalu mak suruh ayah beli benda ni letak kat rumah... ;)

2 Komen

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
September 9, 2013 at 6:38 PM delete

Apa nak ayu2 main mcm ni? Main masak2 ke kawin2 ke baru la ayu2. Main mcm ni, kena lasak2. Kalo x, x fun =)

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
September 10, 2013 at 8:03 AM delete

Ala kalau main masak2bpun x ayu jugak anak dara ni...time berlari je tgn menghayun ayu hahaha

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~