:Sehingga Ke Jannah...:

Sunday, February 17, 2013 2 Comments A+ a-

Alhamdullilah for this date genap 6 years hubungan kami bersama as a hubby n wife.
For this time mak sambut kat langkawi with my whole love family...bukan semata-mata untuk sambut tapi sebenarnya ada kursus yang perlu diuruskan...tapi rasanya sepanjang 6 tahun tu ini la tahun yang boleh dikatakan kami bercuti...selalunya kat rumah je hehhe
Memandangkan hala tujunya ke utara, so my mom, my SIL and my bro pun join...what a happy time walaupun penat tapi rasa amat-amat berbaloi...
TQ sayang coz sudi join me sejauh ini ke langkawi mengikut saya kursus and also my lovely family coz very-very spoting in every single thing...
To my hubby tq so much apa jua yang dah abang berikan kepada saya dan tq jugak kerana sama-sama sanggup bersusah payah dan berusaha bersama-sama membina mahligai yang cukup sempurna dan bahagia ini...semoga kita kekal bahagia dan dapat bersama-sama membimbing anak dari kecil hingga bersama ke jannah ameennn...
Tq sayang for everything and insya Allah I love your infiniti...

2 Komen

Write Komen
Queen
AUTHOR
February 17, 2013 at 9:51 PM delete

Happy annivesary mak. Semoga bahagia till jannah. Amin...

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~