:..My Son Drawing...:

Wednesday, February 29, 2012 2 Comments A+ a-

So many thing to write here about my son...picture first tu hasil keja dia masa umur almost 2 - 4 years olds... sgt cantikkan....skrg dia dah perturunkan pd si adik dia yg umur br nak masuk 1 thn 7 bln.... my daughter skrg ni sgt suka kacau abg dia bila si abg start bukak buku n nak mewarna...


masa cuti wilayah ari tu...mcm2 yg dua beradik tu buat...slh satunya mewarna...ni la hasil keja my son setelah sebln sekolah...hasil drawing sgt blh dibanggakan tahap ini...permulaan utk seorg kanak2 yg sgt x blaja di rumah... but i proud of u my son :)

 ni la hasil keja dia...siap tunjuk n tny cantik x

ni la cara dia mewarna sgt tekun....

sementara si abg mewarna, si adik plak tgh buat nie....

main masak2...

^0^ i happy today coz i can upload gmbr gelagat anak2 lagi yeayyyyy...^0^

2 Komen

Write Komen
Amy
AUTHOR
February 29, 2012 at 3:48 PM delete

Hahhahahaa.. Akhirnya... dah bleh upload pic kat blog.. tahniah2...

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
March 1, 2012 at 10:26 AM delete

hahaha...aku kena cuba jgk klau idak x syok nak update psl budak2 tu :)

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~