:...Pan Heart From Sustagen...:

Sunday, April 07, 2013 2 Comments A+ a-

Alhamdullilah akhirnya rezeki mak dapat jugak apa yang diredeem hari tu...mula-mula mak redeem anmum dan berjaya mendapatkan hasilnya...terbaru mak redeem sustagen lak...dan hari rabu mak dapat surat dari pos office suruh ambik barang...
Hati mak dah berbunga-bunga ni sure barang yang mak redeem hari tu...so akibat tak sabar, mak pun ke pos office on thursday dan ambik barang ni....
Bila buka bungkusan...yaaayyy barang yang dipesan dah sampai...
Actually mak rasa teruja sangat...so tak sabar nak guna pan nie...basuh pan tu, letak minyak sikit dan masukkan telur sebiji...rupanya cabaran jugak nak jadikan dia bentuk hati walaupun pan ni dah beracuan hati....last-last telur ayam mak jadi macam kat bawah nie...tak kisah la janji ada ala-ala bentuk hati...tapi bila tangkap gambar, tak nampak lak lekuk hati tu...janji leh guna...
Rasa berbaloi beli susu sustagen ni walaupun lebih banyak keluar dari nilai hadiah nie...tapi mak suka sebab ada kenangan barang sustagen yang pastinya ada COP SUSTAGEN hehe..

^0^ pasni nak tengok Dutch Lady lak...kot-kot boleh redeem apa-apa sebab dah kumpul banyak bar code hehhe ^0^

2 Komen

Write Komen
Queen
AUTHOR
April 8, 2013 at 10:23 AM delete

mak....nak telur cinta satu!

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
April 8, 2013 at 10:55 AM delete

nanti mak bw k hehe

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~