:...SakIt YaNG BerPaNJanGaN....:

Wednesday, July 20, 2011 2 Comments A+ a-

Dari awal bln 7 ni...aku kerap sakit lutut...adakah kerana berat makin menaik dengan jayanya atau ???????

My hubby dok sibuk nak ajak alik ipoh nak tgk kat ada pak aji tu...tp mcm mls lak nak pikir...hope x da apa la kan...mmg sbb berat kot coz dah 2 doc jumpa jwpnnya:

Faktor2 kemungkinan pn sakit adlh:
1. Kerap berjalan (klau kat opis ada la naik turun tangga - p kafe + surau)
2. Berat badan (yg ni comfirm coz berat aku dah makin melampau2 lak almost 70++kg huhuhuh sgt2 la menyakitkan ati)

rsnya tu je la kot alasannya yg lain aku mls nak ingat...tp pg td yang indah lagi warm2 gitu...dlm around kul 4.3pg..my leg yg sakit lutut tu kram...YA ALLAH tuhan je la tau cmner rsnya nak nagis...syukur sgt my hubby ada so terus dia urutkan slow2...

ingatkan lega tp smpai skrg sakitnya masih terasa (4.3 pg - blog ni diupdate)...slalunya klau kram x da la sakit smpai lama cmni...huhuhu...

my hubby ckp nak alik ipoh gak...so apa pandangan korang???? hmmmm...hope semuanya akan ok...

caiyookk2...i can do it...bln posa ni kena diet la...mkn mcm menu pantang sure mujarab punya hahahahaa...jgn kena gastrik udah ;p

^0^ YA ALLAH KAU jauhkan la/ hindarkan la  perkara2 @ benda2 yg KAU laknati daripada keluargaku YA ALLAH ^0^

2 Komen

Write Komen
Amy
AUTHOR
July 21, 2011 at 1:55 PM delete

uih... cam melampau je sakit gitu.. g la blk ipoh.. scan apa2 yg patut.. mana la tau. kot2 ada yg menumpang ker..

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
July 21, 2011 at 4:26 PM delete

tq mie...akan dipertimbangkan huhuhu

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~