:...New look in Asydhia Resepi...:

Wednesday, May 21, 2014 2 Comments A+ a-

Akhirnya....blog masakan mak berubah wajah...walaupun hasil gambar makanan tak seberapa dan masakan tak sesedap chef..tapi mak suka dengan wajah baru ni...

Jenuh jugak mak mencari template blog yang free dan sesuai dengan blog mak yang simple...start buat dari jam 8 malam hingga 11 malam...cuma kena edit gambar sikit lagi di slide show tu...

Insya allah lepas ni blog ini juga akan berubah wajah...cuma kena cari template yang betul-betul sesuai dengan story didalamnya...

mak suka sangat hahahha....♥♥♥

2 Komen

Write Komen
Queen
AUTHOR
May 22, 2014 at 1:32 PM delete

mak oiiiii cantik nya!! selera tetiba. nampak classssss..xbole jadi ni. haha

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
May 26, 2014 at 3:00 PM delete

teruja tgk blog mama sorg tu, tu yg buat jugak tu...blog ni je kena makan masa sbb banyak nak kena ubah hehe

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~