:...Pasir Berwarna...:

Wednesday, December 18, 2013 2 Comments A+ a-

Selalunya dalam goodies bag akan ada kertas lukisan untuk pasir berwarna ni...nak mak beli jangan harap la kan...kalau dulu my son berjaya meletakkan warna-warna pasir ni...sekarang giliran my daughter lak..
Memandangkan serbuknya sikit sangat so mak campurkan semuanya satu bekas...dan kerana malas mak pun biarkan dia buat apa yang perlu...serius dia buat :D
 Tada....ni la hasilnya...walaupun hanya ditopi sahaja...
 Bila abang dia habis solat, abang dia lak sambung buat hat dia punya....
 Tapi kali ni abang dah pandai pakai lidi :D
 Tada...hasilnya more better dari adik la kan...walaupun pasir tu dah abis bercampur hehe

2 Komen

Write Komen
Queen
AUTHOR
December 26, 2013 at 10:28 AM delete

seronok tgk dua beradik ni membesar. sayu plak...eh tetiba. :-)

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
December 26, 2013 at 10:37 AM delete

hehe..time ni la nak kumpul keseronak diorg utk tatapan one day nnt...nnt besar lg sayup ibu hehe

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~