:...Persiapan Goodies Bag Untuk Kawan-kawan...:

Wednesday, November 27, 2013 2 Comments A+ a-

Hari jadi anak bujang mak dah almost dekat...macam-macam dia request tapi selagi mak dan ayah mampu mak dan ayah akan tunaikan...kalau tahun lepas kami sediakan goodies bag yang agak meriah untuk sambutan hari lahir 5 tahun, tapi kali ni persiapan untuk goodies bag mak buat ringkas jer... Kalau ikutkan kehendak dia, dia nak buku color transformer, air dan biskut atau kek untuk kawan-kawan...

Memandangkan buku color tu mak tak jumpa walaupun satu chow kit mak mencari akhirnya mak tukarkan dengan barang ini sahaja...
Lima item dalam satu goodies bag yang mak rasa amat bermakna...nak pulak anak mak dah nak masuk darjah satu so baik mak belikan sesuatu yang boleh digunakan oleh semua kawan-kawan dia nanti...walaupun pada mak murah tapi berguna...

Jadinya sabtu dua minggu lepas kebetulan my hubby tengah cuti sem, kami pakat-pakat masukkan kesemuanya dalam goodies bag...
Sementara my hubby dan bakal beday boy melaksanakan kerja, my daughter pulak sibuk bermain :)
Gambar atas tu bila dia dah boring main sorang-sorang baru dia tolong...tapi setiap kali tangan dia masukkan barang-barang dalam beg plastik merah tu setiap kali itu la mulut dia menyanyikan lagu beday to you...

Sekarang dia pulak bertanya birthday dia bila dan nak buat jugak...my daughter sayang kita buat masa awak masuk tadika ya :)

2 Komen

Write Komen
Amy
AUTHOR
November 28, 2013 at 12:33 PM delete

waah.. syok2.. asyraf.. ila ckp.. nk goodies jugak.. nk 'teacher ding' tu.. bleh ila guna kat sekolah nanti...

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
November 28, 2013 at 1:04 PM delete

hahah...jgn risau ada 1 utk illa dah...cuma timing nak anta tu nnt auntie maklumkan ya hehe

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~