:...Pertanding Bowling Antara Unit...:

Thursday, September 18, 2014 2 Comments A+ a-

Alhamdullilah diberikan kekuatan dan semangat untuk join even opis di Wangsa Walk awal bulan hari tu...enjoy sangat-sangat...dapat berkumpul ramai-ramai dengan opismate...maklumla mak pun baru lagi di unit baru...but happening sangat-sangat...

Lihat saja la anak bujang mak sorang ni...bukan dia sokong group mak dengan ayah, tapi dia boleh sokong ex-opismate mak...maybe keserasian ada disitu...
 
Tengok aje la dia, bukan gambar dengan mak ayah yang banyak...tapi dengan auntie-auntie yang comel ni dia bergambar...

So tahniah pada pemenang dan alhamdullilah hari tu family mak menang besar...macam mimpi pun ada...sekurang-kurangnya mak boleh buktikan dengan family ipoh sebenarnya kami boleh buat..cuma saja bagi peluang hahaha.... 
 
Alhamdullilah mak bawa balik baucer Jusco RM50, suku hamper pemenang kumpulan tempat kedua (my hubby group), 2 hamper cabutan bertuah...seronok sangat...menebus kekalahan semasa bermain di Ipoh hari tu ;)

2 Komen

Write Komen
September 22, 2014 at 12:37 PM delete

wah...semangat main bowling tu... bestnya..dah lama tak main bowling ni.. hehe
Siap dpt baucer rm50 tu, boleh lah shopping2 kt Jusco kan... :)

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
September 23, 2014 at 10:12 AM delete

happy sangat...tp masih belum shopping lagi hehe

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~